Kanepi festival Kanepi labürint

Kanepi vallas pakub ainulaadset elamust kahemeetriste kanepitaimede labürint

Kanepi vallas, Savernas Tartu-Võru maantee ääres, ootab seiklejaid eriline labürint, mis on rajatud kanepipõllule. Erinevalt tavalistest labürintidest, kus ekselda saab maisi või muude taimede vahel, on see labürint tehtud tööstusliku kanepi taimedest, mis ulatuvad kahe meetri kõrgusele.

Labürint, mis on kasvatatud Eesti esimesest kanepiseemne sordist Estica, ei sisalda narkootilist kanepit, vaid tööstuslikku sorti, mille kiududest valmistatakse lõnga. See sort on ideaalne meie kliimasse ja moodustab labürindi põhiosa.

Kanepilabürinti kaunistavad infotahvlid, mis tutvustavad tööstusliku kanepi omadusi ja kasutusvõimalusi. Seiklejad leiavad labürindis liikudes kasulikku teavet, mis aitab neil leida väljapääsu. Külastamine on tasuta ja sobib kogu perele, pakkudes meelelahutust ja harivat kogemust. Labürint on avatud kuni septembri lõpuni.

  1. juulil algas Kanepi festival, mille eesmärk on tutvustada kanepi erinevaid kasutusvõimalusi. Festival jätkub 20. juulil, kui toimub kanepikonverents, mis on osa Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 programmist. Konverentsil osalejad saavad osa võtta põllutuurist Nordic Hemp TÜ esindajatega ja proovida kanepikiu töötlemist töötoas.

Kanepitaimed, mis moodustavad labürindi, on praeguseks juba inimesekõrgused ja võivad kasvada üle kahe meetri pikkuseks. See tagab, et labürindis ekslemine on põnev ja väljakutset pakkuv. Kohati ulatuvad taimed inimeste peade kohale, muutes kogemuse veelgi meeldejäävamaks.

Niisiis, kui otsid suvist seiklust ja soovid midagi erilist kogeda, suundu Kanepi valda, kus tööstuslikust kanepist labürint ootab sind ja su peret.

Milline on teie reaktsioon?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Reklaam

Bleiz Headshop, Tallinn, Estonia, Eesti, Narva mnt 38, Harjumaa, smoke shop, cbd

Sotsiaalmeedia

Reklaam